owca Santa Inês — kupić lub sprzedać
Parametry
| Wskaźnik | Samiec | Samica |
|---|---|---|
| Waga | 80–163 kg | 55–120 kg |
| Wysokość w kłębie | 75–80 cm | 70–74 cm |
| Pochodzenie | Brazylia | |
| Widok | Owce | |
Zasięg występowania
Argentyna
Boliwia
Brazylia
Chile
Ekwador
Gibraltar
Kolumbia
Paragwaj
Urugwaj
Wenezuela
Najczęstsze pytania
Ile waży owca Santa Inês?
Dorosłe zwierzę: samiec — 80–163 kg, samica — 55–120 kg.
Jaki jest wzrost owca Santa Inês?
Wysokość w kłębie: samiec — 75–80 cm, samica — 70–74 cm.
Skąd pochodzi owca Santa Inês?
Kraj pochodzenia — Brazylia.
Gdzie hoduje się owca Santa Inês?
Rasa jest rozpowszechniona w: Argentyna, Boliwia, Brazylia, Chile, Ekwador, Gibraltar, Kolumbia, Paragwaj.
Pytania i odpowiedzi
Brak pytań. Zadaj pierwsze!
Zaloguj się aby zadać pytanie